2 valkokaalta, 1400g naudan jauhelihaa, 2 isoa sipulia, valkosipulia, 4 kananmunaa, 8 dl kuohukermaa, 2dl pofiberia, 50g voita, 2tl mustapippuria, 4tl suolaa. 🍎 Koverra kaalin kova kanta pois veitsellä. Keitä kaali isossa kattilassa
suolalla maustetussa vedessä viitisentoista minuuttia. Irrota lehtiä
sitä mukaan, kun ne kypsyvät. Valuta lehdet ja ohenna lehtiruodit.
Hienonna lehtiruodit ja pienemmät sisälehdet täytteeseen. Valmista täyte. Sekoita jauheliha, kananmuna, hienonnettu sipuli, valkosipuli, pofiber ja mausteet. Mausta oman makusi mukaan. Levitä kaalinlehdet työlaudalle ja pane jokaiselle pari ruokalusikallista täytettä. Kääri lehdet paketiksi. Lado kääryleet voideltuun uunivuokaan vieri viereen saumakohta alaspäin. Kaada kerma päälle ja laita pinnalle voinokareita. Kypsennä 175℃ / 2 tuntia. 🍎 |
Kommentit
Lähetä kommentti